Back to All Events

Drag Syndrome in Stockholm


Hey Stockholm, we’re coming to the mighty Club Backdoor.

Drag Syndrome är en underground Dragshowgrupp där alla drag queens- och kings har Down's Syndrome. Gruppen började med att göra shower på små klubbar och barer i London, men har efter ett nyhetsinslag på Australiensk teve fått erbjudande om att uppträda världen över och gjort stora modevisningar och modereportage ibland annat tidningen ID. Senaste showen i Norge fick fem stjärnor av fem möjliga! På sin turné under 2019 gör det ett Sverigeexklusivt uppträdande den 25 januari på Backdoor där samtliga gruppmedlemmar i Down Syndrome kommer att bjuda på en enastående färgsprakande show!

Under övriga kvällen spelas det gamla- och nya superhits från världens alla topplistor! Helt enkelt musik man vill dansa sig svettig till hela natten lång! I "The Hole" kommer det att spelas Mello/Eurovision och gamla schlagerdängor ända fram till klockan 05.00! 

Earlier Event: December 19
David Hoyle's ReinDeAr
Later Event: March 7
DRAG SUPREME